MY NEW BLOGADDRESS

Hi everyone!

Kuten monet teistä tietävät, palasin viikko sitten Amerikan matkaltani kotiin. Matkan syynä oli ns. vaihto koulun kautta. Suuntana oli satamakaupunki Rockport osavaltiossa Maine (Bostonin lähellä). Olin vaihto-oppilaani luona viikon ja aikani siellä oli mahtava! Emman perhe oli maailman ihanin ja kiitos heidän viihdyin siellä todella hyvin. Meille oli suunniteltu kaikenlaista tekemistä, esim. visiitti Arcadia national Parkkiin (luontokuvat ylhäällä), Portlandissä upea museovierailu ja kaupungin exploraamista, paintaballia, lobster dinner ja paljon muuta! 

Ruokavaliossani päätin mennä ihan Amerikkalaiseen tyyliin, joten poikkesin radikaalisti omastani, mikä oli viikoksi todella hauskaa. Niimpä tuli todella syötyö koulussa pizzaa ja ranskalaisia sekä illalla Chinese take awayta. Niin kuin kaikki sanovat on kaikki Amerikassa todella isompaa koulu, ruoka-annokset, autota sekä rakennukset. 

Tässä oli ensimmäinen postaukseni Amerikan reissultani ja seuraavaksi on tulossa teidän pyytämä ostospostaus. Tällä hetkellä istun Wienissä siskoni asunnossa tekemässä blogihommia mutta pian on aika laittautua ja lähteä tekemään kaikkea ihanaa mitä olemme tälle päivälole plananneet, postausta päivästäni Wienissä on tulossa aivan varmasti!


Mitä tiedän syyslomaanne sisältyy?

-Aurora Binder 

2 kommenttia

  1. Miten sulla on varaa reissata ja shoppailla noin paljon...?

    VastaaPoista
  2. Kaikki ihmiset/perheet laittavat rahaa siihen mitä arvostavat eniten, jotkur autoihin esim ja me matkailuun :) shoppailla voin koska säästän ja olin kesällä töissä!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.