MY NEW BLOGADDRESS
Heippa taas !

Kun ennen Amerikan matkaa kyselin, minkälaisia postaukia te sieltä haluaisitte, sanoi suurin osa että ostospostauksen! Matkaani suunnitellessa olin suunnitellut, että ostaisin Amerikasta kasoja kaikkea ihanaa. Paikka oli kuitenkin vähän kauempana ostoskeskuksista kuin olin kuvitellut, joten pääsin vain yhtenä iltana malliin shoppailemaan, sääli. Reissullani onistuin kuitenkin löytämään kaikkea kivaa itselleni, poikaystävälleni, sekä perheelle ja kavereilleni. 

Forever21:issa vietin reilun tunnin ja niimpä sieltä tarttui mukaan pitkään etsimäni farkkuhame, pitkä valkoinen paitapusero, ihana karvainen takki (omaa postausta siitä tulossa) sekä todella makeat bikinit, jotka säästän kuitenin Karibian postauksia varten joululomalla. 
Pacsunista ostin muutaman paidan poikaystävälleni, sekä nämä super ihanat aurinkolasit, jotka tulevat olemaan kovassa käytössä joululomalla. 
Lösin Walmartista uuden lempi meikkivoiteeni (outlast stay fabulous) ja ripsivärini (lashblast volume), molemmat Covergirlin, ne on ihan mahtavia joten suosittelen molempia lämpimästi! Maailam parhaan silmänaluspeiteväria (age rewinf dark cicle eraser) ja mattan syyshuulipunan löysin Maybellineltä.
Bath& Bodyworksista oli pakko mennä ostamaan kasa syys ja talvituoksuisia käsidesejä, siollä ne tuoksuvat ihanalle. 
Abercrombielta tarttuivat mukaan uudet ihanan pehmeät verkkarit, mutta niitä ei näy kuvissa.
Astelin tietenkin myös Victorias Secrettiin ostamaan alusvaatteita, sillä heillä on söpöimmät ja mukavimmat alusvaatteet (kaikki eivät ole kuvassa). 
Todella pitkän etsinnän jälkeen löysin itselleni myös aivan ihanan bucket bagin Ralph Laurenilta johon rakastuin ihan heti! Samasta kaupasta tarttui mukaan myös muutamat Calvinit. 

Vikana päivänäni menin vielä kerran ruokakauppaan jotta pystyin täyttää vielä loputkin tilani herkuilla ja tuliaisilla, nam! 
Kaiken kaikkiaan sain ostettua ihania yksilöitä matkallani, mutta en päässyt shoppailemaan niin paljon kuin kuvittelin, koska en ollut sielä lomailemassa vaan myös koulussa. 


Mitä tykkäätte ostoksistani?


-Aurora Binder 

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.