MY NEW BLOGADDRESS                   Cardigan here & leather leggings here  : House Of Brandon, shoes: mango 

Moikka kaikki! 


Nyt kun on lehdet alkaneet värjääntyä ja päivät viilentyä, on taas tullut aika vaihtaa kesävatteet johonkin vähän lämpimämpään. Syksy on yksi lempi vuodenajoistani ja siksi tykkään sillonkin panostaa pukeutumiseeni. Muutama päivä sitten oli postissa odottamassa taas paketti, josta löytyi muutama uusi syysvaate. Tämä pitkä harmaa neule ja nämä nahkaleginssit tulevat olemaan kovassa käytössä tänä syksynä! Pitkät ja paksut neuleet sopivat tähän vuoden aikaan täydellisesti, koska ne pitävät sinut lämpimänä ja ovat todella tyylikkäitä. Myös nahka on alkanut olla tosi in, vaatteessa kuin vaatteessakin. Nyt mulla on ostoslistalla vielä nahkaiset housut, sekä nahkahihainen paita. 

Oman neuleeni ja nahkaleginssini sain House Of Brandonilta, joka on suomalainen nettikauppa. Sivusto on todella luotettava ja mikä parasta, vatteet tulevat 1-2 päivä sisällä. Suosittelen kauppaa lämpimästi joten sieltä kannattaa käydä etsimässä uusia syysvatteita! 

Koodilla: BRANDON saat -15 % tilauksestasi! 

Istun tällä hetkellä kotona kirjottamassa tätä postausta ja pakkaamassa, sillä huomenna matka lähtee kohti Amerikkaa! Olen niin innoissani ja toivon että mulla on ihan mahtava matka. Ihan uskomatonta että aika on mennyt näin nopeasti ja huomenna tähän aikaan istunkin jo lentokoneessa matkalla toiselle puolelle maapalloa. Tulen varmasti postaamaan useamman postauksen reissuun liittyen, kun vain ehdin! -Aurora Binder 

                               

                                             

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.