MY NEW BLOGADDRESSMoikka kaikki!

Taas ollaan maanantaissa ja uusi viikko alkaa, joka myös huutaa uusia mahdollisuuksia. Viime viikkoina on käynyt vähän sitä sun tätä mutta olen entistä onnellisempi ja varsinkin enemmän oma itseni. Olen tiedustanut elämän tärkeimmät asiat ja asiat jotka ovat minulle kaikista merkittävimpiä. Tällä hetkellä makaan kipeänä sängyssä, mutta toivon mukaan pääsen jo tulevina päivinä takaisin kouluun ja nauttimaan syys-säästä. 

Astetta syvällisemmästä asiasta toiseen, olen alkanut miettiä tulevan syyskauden vaatetustani. Tulin siihen tulokseen, etten ole ihan tyytyväinen vaatekappini sisältöön ja olen siksi kierrellyt kauppoja urakalla viimeisten päivien aikana. Ihanan kesätyön tuloksena on tilillä nyt mukavasti rahaa ja osalla olisi nyt sitten tarkoitus päivittää vaatekaappiani astetta syksyisemmillä vaatteilla ja asusteilla. 
Minulla on tarkalleen mielessä jo omat syksyn musthavit joihin kuuluvat mm. nahkaiset housut, pitkät V-aukkoset neuleet, mustat nulkkurit uusi, suuri kaulaliina, syystakki, sekä uusi laukku. Vaatteideni väriskeema tulee koostumaan harmaasta, beigesta, tumman vihreästä, viininpunaisesta, sekä mustasta ja valkoisesta. 

En ole pakkasen ystävä, mutta rakastan sykysä! Siihen liittyy 21.9 oleva syntymäpäivä, aamuruskot ja ihanat iltapäiväkahvi-treffit poikaystävän ja kavereiden kanssa. Kun sää viilenee, on minulla myös mahdollisuus taas kerrospukeutumiseen. Kerrospukeutuminen osoittaa tyylissä mielenkiintoiset osat ja asukokonaisuuksia on ihana lähteä miettimään. Mitkä ovat teidän syksyn must-havit? Entä lempi vaatekaupat? 

-Aurora Binder 

2 kommenttia

  1. tämä ei liity nyt ollenkaan tähän postaukseen, mutta missä olit tetissä yläasteella ? minulla olisi kohta tet, enkä tiedä mihin menisin.. mihin sinä menisit helsingissä tettiin nyt jos voisit valita ? :-)

    VastaaPoista
  2. Olin tetissä Warner musicilla, eli levy-yhtiöllä :) hakisin jonnekkin jonka työn ala oikeasti kiinnostaa!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.