MY NEW BLOGADDRESS

boots: Aigle, sweater: GinaTricot, jeans: H&M, bag: Mango 
Heippa taas !

Oon viime päivinä ollut onnellisempi kuin pitkään aikaan ja halusin siitä kirjoittaa muutaman sanan tänne blogin puolelle. Perus arkipäiviin oon lisäillyt pieniä asioita tai tekemisiä jotka tekevät mun koko päivästä ilosemman. Joko suunnittelen jotain kivaa kaverin kanssa, tai otan aikaa itselleni ja teen jotain jota ei joka päivä tule tehtyä. Näitä olisi esim. aamukävely rannalla, uusi vaatekappale tai rentouttava kylpy. Myös asenteella on paljon merkitystä ja sen merkitysen oon huomannut erityisesti vasta viime aikoina. Kun lähtee aamulla päivään valmistautuneena ja ilosin mielin, on päivän lopputulos paljon aurinkoisempi. 

Eilen oli sitten taas yksi näistä ihanista päivistä. Oltiin mun poikaystävän kanssa suunniteltu kahvitreffit koulun jälkeen. Sitä ennen suuntasimme kampaajalle, missä mun hiukset sitten sai pienen trimmin, näyttää muuten taas ihanan terveeltä. Sen jälkeen päätettiin hakea take away kahvit ja mennä istumaan Tuomiokirkon portaille. Siellä istuimme sitten reilun tunnin, juteltiin ja otettiin kuvia, oli muuten ihanaa! 

Tänään sitten näin pitkästä aikaa Eeviä, jonka kanssa kävin syömässä ja kiertelemässä kauppoja. Näinkin simppeleillä jutuilla saa päiviin lisää iloa ja arkikin tuntuu paljon kivemmalta näin! Mitä sinä tykkäät tehdä kun arki painaa päälle? 


-Aurora Binder 

2 kommenttia

  1. Miten/millä appillä muokkaat sun kuvat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa ikinä käytetä mitään appeja muokkaukseen, vaan pelkästään instagramin omia muokkauksia! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.