MY NEW BLOGADDRESS
Pants here & top here : House of brandon, shades: RayBan, jacket: Ginatricot 


Moikka taas kaikki! 

Tässä minä nyt taas istun läppäri sylissä latailemassa kuvia koneelle ja väsäämässä postausta blogiin. Viikko sitten tuli taas ilmoitus, että House of brandonin paketti oli noudettavissa, joka pelasti päiväni jälleen. Tänään olin jo toista päivää koulussa, eikä koulu nyt oikeen innosta. Yritän nyt kuitenkin keskittyä kouluun paljon, että lukeminen ja panostaminen luistaisi vielä paremmin kun lukion ensimmäisenä vuotena. 
Olen nyt taas miettinyt, että haluan alkaa panostaa asuihini kouluunkin enemmän. Se saattaa kuitenkin joskus olla hankalaa napata vaatekaapista ihanimmat housut ja paita, jos ne ovat epämukavat. On kuitenkin mahdollista yhdistellä kappaleita, jotka ovat sekä tosi kivoja, että myös  mukavia. Rakastuin vähän aikaa sitten kuvan tapaisiin housuihin, sillä ne ovat todella mukavat ja kuviollisten housujen kanssa voi helposti yhdistellä vain yksivärisen topin tai t-paidan. 

Etsin kokoajan uusia kivoja housuja, joten jättäkää kommenttia, mistä mielestänne löytyy parhaat housut! 


Millä luokalla sinä aloitit tällä viikolla? 

-Aurora Binder                                                                             //Vaatteet saatu yhteistyön kautta 

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.