MY NEW BLOGADDRESS





Boyfriend jeans: Monki   Striped shirt: Ralph Lauren   Leather jacket: Mango   Shades: RayBan 


Hyvää tiistaita kaikille! 

Viikko on mulla lähtenyt hyvin käyntiin, toivottavasti teilläkin! Eilen oli perus maanantai, eli koulua ja salia. Tänään oli sitten muutama tuntia koula, tutor-koulutus sekä salitreeni perään. Olen nyt viimeisten viikkojen aikana päässyt takaisin mun perus treeni rutiiniin ja on pakko sanoa, että sen kautta arki sujuu paljon paremmin. Treenin ohella on taas viime viikkoa lukuunottamatta (mulla oli jenkkivaihtari täällä) päästy myös takasin treeniruokavalioon ja herkut jätetty todella vähäksi. 

Muutama päivä sitten päätimme Julian kanssa käydä SIS Deli+Cafessa välipalalla ja kuvaamassa. Päätimme maistaa todella hyvän näköista ja samalla tosi terveellista Chia-Puddingia, oli muuten hyvää! Heti sen jälkeen poikettiin sitten meidän lempi kaupassa, Punnitse&Säästä:ssä, mistää saa parhaita terveellisempiä herkkuja. Mukaan tarttui perus ostokseni, eli luomu mangolastut, sekä pussillinen Chia-sieminiä, joita olen nyt melkeen päivittäin lisännyt smoothieihin ja jugurttiin. 



Huomenna mulla onkin ihana päivä tulossa, sillä opettajakoulutuksen takia meillä ei ole ollenkaan koulua. Huomenna ehdin sitten käydä aamusalilla, käyttämässä ranteen vaihteeksi lääkärissä, poiketa Adtractionin toimistolla blogin takia, sekä tehdä kouluhommia!


Multa on kovasti askin puolella pyydetty treeniaiheisia postauksia, minkälaisia haluaisitte? 

-Aurora Binder 

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.