MY NEW BLOGADDRESS


Vapun perusessentials: Shamppanja, serpenttiini, hyvä ruoka ja juomalaulut. 
Onhan pikku cheat-day Vappuna kuitenkin sallittu, heh. 


Moikka taas!

Tässä juuri makaan kotona peiton alla sohvalla flunssaisena... Mutta ei se mitään, sillä mulla on kiva viikonloppu takana! Oli kiva Vappu kavereiden kanssa ja Vappupäivänä suuntasimme perinteemme mukaan Kaivopuiston Uunisaareen vappulounaalle. Olemma käyneet samassa paikassa lounaalla ihan siitä lähtien kun olin pieni ja siellä on aina ihan yhtä kivaa. Hyvää rokaa, hyvä seura ja juomalauluja (suomalainen meininki mukaan hah). Kaikki kolme ruokalajia olivat upean makuisia niin kuin aina, suosittelen lämpimästi!

Kesällä kun pääsen taas kunnolla matkailemaan, tulee blogiin tosi paljon postauksia (varsinkin Sveitsistä Julian kanssa), mutta tällä hetkellä en oikein tiedä minkälaista postausta haluaisitte nähdä, joten jättäkää ihmeessä toivomuksia kommenttehin!

Hyvää viikonalkua teille!

Jättäkää postaustoivomuksia kommentteihin! Mitä te muuten teitte Vappuna?


-Aurora Binder 

2 kommenttia

  1. Mua kiinnostaa tosi paljon sun treenaaminen ku itekki tykkään urheilla!!ois kiva kuulla vaikka sun urheilutaustasta, tai sitte jos haluisit muuten vaan tehä jotai treenipostausta vaikka et mitä kuuluu sun perus keskivartalotreeniin! Oot tosu upeessa kunnossa, saat olla ylpee itestäs :-) haluun joku päivä olla viel samalaises kunnos ku sä, ja toivottavasti oonkin jonku ajan päästä kunhan saan vaa ruokavalion kuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta ja kiitos paljon sulle ihanasta kommentista <3 tsemiä sulle ! jos vaan jaksat panostaa nii hyvä tulee!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.