MY NEW BLOGADDRESS


H&M dress & choker / Asos sneakers / Mango bag 

Joinain päivinä musta vaan tuntuu siltä, ettei kaikkein erikoisimmat vaatteet tunnukkaa niin hyvltä ja niin turvaudunkin mielummin super mukaviin vaatteisiin. Näin oli myös sinä päivänä kun tuli napattua kysesiset kuvat, joten tuli sujautettua päälle simppeli T-paita mekko tennaereiden kera. Pienillä jutuilla kuten chokerilla ja kivalla laukulla saa kuitenkin maailman mukavimmastakin asusta tehtyä söpön. 
Tämä viikko alko mulla niinkin kivasti kun englannin yo-kunteeluilla ja huomenna olis vuorossa ruotsi, ei nyt kyllä yhtään huvittais. Sillä motivaatiolla kuitenkin mennään, että vaan tänä ja ens viikko pitää vielä jaksaa ja sitten onkin multa jo yli puolet korjotuksista ohi forever, kyllä mä vielä jaksan! 

//On those days where the coolest and nicest pieces in my closet just don't happen to feel good, I always go for something super comfy. That´s exactly how I felt the day these pics were taken so I just  went for a simple T-shirt dress and made my outfit cuter by adding a choker, a pair of sneakers and a fun bag. 
This week started off as nicely as with the first part of my English matriculation exam and tomorrow I have the same but for Swedish on the sheldue. Now I just gotta push through these two weeks after which I´m already more than half through my final exams ! 

6 kommenttia

 1. Hei ihan supersiisti tää uusi ulkoasu!! Ja ihana asu :) xx

  VastaaPoista
 2. Tää ulkoasu on pelkkää rakkautta ja niin on kyllä tuo asukin! Voi miksen ikinä ite löydä sitä täydellistä t-paitamekkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! H&M dived osastolta löytyy semmosia ihan perus. x

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.