MY NEW BLOGADDRESS

Untitled #7

Heels here! / Jacket here! / Top here! / Bag here!
Choker here!/ Skirt here! / Booties here! -adlinks 

Nyt kun alkaa ilma kylmetä ja vähän ajan päästä hiljalleen tulossa, tekee mun ainakin mieli kokoajan shoppailla. Se on aina niin ihanaa päivittää vaatekaappia uutta sesonkia varten ja lisätä pieniä juttuja jotka tekevät asuista erityisemmän ja päivittyneemmän. Silmään pisti etsinnässä farkkuhameet, nilkkurit ja korkkarit, faux nahkatakit, neuletopit ja muutamat laukut. Välillä kuitenkin toi jatkuva soppailu voi tuntua pahasti lompakossa, joten tässä muutama ihana ja tosi edullinen vaihtoehto, happy shopping ! 

//Now that the weather is slowly cooling down and we are soon transitioning into fall, I feel like I want to shop constantly. It´s just so nice to update your wardrobe for the upcoming season and add small things that make your outfits more fall appropriate. Especially denim skirts, booties and heels, faux leather jackets, knitted tops and this super cute bag caught my eye. Sometimes this constant shopping can get super pricey too, so here are a few beautiful yet super affordable pieces, happy shopping ! 2 kommenttia

  1. Voisin ottaa noi kaikki mun vaatekaappiin kun on kaikki ihan mun näköisiä. Farkkuhameet on kyllä atm mun lempivaatekappale :)

    www.msnoorv.blogspot.fi

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.