MY NEW BLOGADDRESS


Niin kuin jotkut teistä on ehkä instasta ja snapista huomanneet, lensin maanantaina äidin kanssa Zurichiin isän luokse. Siitä sitten jatkettiin seuraavana päivänä autolla Itävaltaan Saint Antoniin laskettelemaan. Oltiin siellä neljä päivää joista kolmena menimme rinteeseen. Oli muuten ihanaa päästä pariksi päiväksi lautailemaan! Oon itse lasketellut ihan pikkutytöstä lähtien ja vaihdoin lautaan noin 5 vuotta sitten. 
Ekana ja kolmantena päivänä oli upea sää, mutta tokana oli niin kova lumimyrsky ja sumu, että joutu laskea ihan onnen varalla koska kymmentä senttiä enempää eteen ei nähnyt. Siinä kuitenkin oppi vähän luottamaan itsensää ja kroppaansa, sillä se on oikeastaan salaisuus laskemiseen. Vikana päivänä sitten jotenkin onnistuin kaatuumaan ja satuttamaan mun nilkan, mutta se ei onneksi mennyt pahasti. Maisemista ei kyllä voinut valittaa, siellä oli niin kaunista! Nyt olemme takaisin Zurichissä, joten kuvia täältä tulossa pian!


Some of you may have noticed from nits and snapchat that me and my mum flew over to Zurich on monday to my dads place. On the next day we continued to Saint Anton in Austria by car to go skiing. We stayed for four days and went skiing for three. It was so nice to get to snowboard for a few days! I have been skiing since I was a little girl and switched to snowboarding about 5 years ago. 
On the first and the third day we had beautiful weather, but on the second one we had a pretty bad snow storm and we could barely see anything. Through that I did have to trust myself and my body a lot, which is the key for skiing anyway. On the last day I somehow managed to fall and hurt my ankle, but luckily it isn´t that bad. You really could not complain about the view, it was so beautiful up there! Now we are back in Zurich so pictures form here are coming soon! 

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.