MY NEW BLOGADDRESS
Skirt: forever21, turtle neck: mango, bag: ralph lauren, boots: aigle 


Moikka!

Kun kävimme viime viikolla Doken kanssa kuvaamassa tämän syysasun keskustassa, tajusin että nyt on kyllä kunnon syksy jo täällä. Oli nimittäin tosi kylmä ulkona, joten kuvatkin oli pakko ottaa ripeästi. Rakastan turtle neck paitoja ja neuleita syksyllä/talvella, koska ne ovat niin lämpimiä. Vaikka ulkona onkin jo niin kylmä, on ihanaa että saan silti pidettyä uutta lemppari hamettani helposti lisäämällä sukkahousut. Talvella hameet saattavat olla vähän vaikeita eteenkin Suomen ilmastossa, mutta nautitaan mahdollisuudesta nyt vielä ennen talven puhkeamista!

Eipä mulla tänään sen enempää, tämän postauksen jälkeen on aika lähteä siivouksen ja kouluhommien pariin, jotta voin myöhemmin vielä nähdä Lottaa!


Minkälaisia postauksia haluaisitte seuraavaksi? Olen miettinyt esim. laukun sisältö postausta, fall tagia, tai fall favourites postausta. Miltä ne kuullstaisivat?  

-Aurora Binder


4 kommenttia

 1. Moikka! Oon seuraillu sun blogia jo jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että oot kehittyny bloggauksessa viime aikoina:) Erityisesti pidän just näistä sun outfit kuvista,sillä sun tyyli on inspiroiva. Olis kiva nähä ainki toi fall favorites postaus jossaa vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla :) Ja joo se on varmasti tulossa pian, kivaa sunnuntaita sulle!

   Poista
 2. Upeita kuvia, tykkään!<3 ja kiinnostaisi ainakin mua tuo fall favourites tai vaikka kaikki noi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja joo, varmasti teen useamman noista!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.