MY NEW BLOGADDRESSCoat: forever 21, turtle neck: mango, jeans: zara, bag: ralph lauren 

Moikka!

Amerikan ostos-postauksessa mainitsin uudesta sinisestä takistani josta on tullut lempparini, jonka ostin Forever21 kaupasta. Lisäsin sen tänään päivän asuuni jotta voisin sen teille esitellä. Olen etsinyt tämän väristä takkia todella kauan, joten olen enemmän kuin onnellinen että löysin sen vielä edulliseen hintaan Amerikasta, sillä se on myös super lämmin.
Olimme sopineet Julian kanssa kahvi- ja kuvaustreffit heti koulun jälkeen. Suuntasimme Helsingin Ruttopuistoon kuvailemaan ootd kuvia ihanan syksyisessä ympäristössä. Puiden lehdet ovat alkaneet tippua maahan ja sillä tavalla luovat ihanan syksyisen tunnelman luontoon. Kuvissa ei näy, että tänään oli oikestaan hirveän haastavaa kuvata sillä oli hirveä tuuli. Siitä huolimatta saimme pari kivaa kuvaa, jonka jälkeen suuntasimme lämmittelemään kahville.

Etsimme Julian kanssa aina uusia kivoja kahviloita Helsingin alueelta ja siksi kysymys kuuluu:

Mikä on uusin lempi kahvilasi Helsingissä? 

-Aurora Binder 


2 kommenttia

 1. Moikka Aurora!
  Luin äsken sun ask.fm ja halusin vaan tulla tänne blogiin sanomaan, että vaikka sun tekstit ei oo täydellisiä niin sä oot parantan ja parannat koko ajan. Sitä paitsi ainakin mun mielestä blogeissa parasta ei ole ne tekstit, vaikka iso osa postausta ovatkin, vaan kaikki inspiroivat asukuvat. Niitä sun blogista löytyykin ihan kivasti ja sen takia käyn ain tsekkaas sun uuden postauksen. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja muista ottaa rakentavasta kritiikistä oppia,mutta pelkkää vihaa sekä valitusta ei sunkaan tartte kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Just niin, otan rakentavan kritiikin vastaan mutta pelkkää haukkumista en myöskään mä jaksa. Samoin sulle :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.