MY NEW BLOGADDRESS


Yhteistyöpakettia tuli viime viikolla postista joka tällä kertaa tuli Fruiteatoxilta, tästä saatte ensi viikolla kokonaisen postauksen! Mutta käykää nyt jo katsomassa heidän tuotteita: Tästä (link) / Sovittiin viime viikolla Julian (link) kanssa lounastreffit jonka jälkeen käytiin kuvailemassa ja kahvilla Waynes coffeessa, nam! / Ehdottomasti lempi artistini on ollut jo pitkään The Weeknd, suosittelen ehdottomasti heidän musiikkiaan / Kuvaa instagramista. 


Päivitystä instagramista Sveitsin matkalta. / Uutta Macin meikkiä, rakastan Macin tuotteita! Tällä kertaa tarttui mukaan lipliner ja poskipuna/aurinkopuuteri. / Quote on point / Kuvaa Sveitsistä, siellä kyllä kevät oli tulossa jo kovaa vauhtia kun aurinko paistoikin joka päivä! Taas kuvaa instagramista (paita on Monkista) / Lentäminen ja ylipäätänsä matkustelu on niin ihanaa ja vapauttavaa, kun pääsee hetkeksi kokonaan pois todellisuudesta (Kuva Sveitsin matkalta) / Marc Jacobs said it right. / Dinner date Chicosissa parhaan ystäväni kanssa, oli muuten todella hyvää ! 
Moikka kaikki! 
Taas on tässä muutamana viikko viime postauksesta kulunut, enkä edes ala selittämään mitä kaikkea on käynyt... Personal stuff mistä en aio täällä puhua. 
Kuitenkin olen kokoajan halunnut tänne kirjoitella, mutta mulla ei ole oikein ollut kuva materiaalia blogiin laitettavaksi. 
Tänään kuitenkin halusin tänne teille laittaa kuvia mun puhelimesta, joista osa onkin instagramissa (Käykää seurailemassa myös siellä @aurorabinder) ja jotka näyttävät vähän mitä olen niinä päivinä tehnyt, kun olen päässyt ulos talosta. 
Toivottavasti tykkäätte!

-Aurora Binder 

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.