MY NEW BLOGADDRESS


Kuvassa 14 pvän Fruiteatox täältä (link)!


Moikka kaikki!

Näin ihanana aurinkoisena päivänä sain taas kovaa intoa kirjoittamiseen ja niinpä ajattelin esitellä teille yhen yhteistyötuotteen jota olen tässä nyt melkein kaksi viikkoa testannut, nimittäin Fruiteatoxin (link) detox-teetä!
Kyseiset teet eivät ole missään nimessä tarkoitettu painon pudotukseen, vaan osaksi terveellistä elämäntyyliä. Ne nopeuttavat aineenvaihduntaasi ja sitä kautta pesevät kropastasi kaikki ällötykset ja toxinit ulos. Aamulla juotuasi kupin Daytox lemon päiväteetä, tunnet itsesi paljon energisemmäksi ja se auttaa pitämään nälän aamiaisen jälkeen vähän enemmän kurissa ennen koululounasta. Joka toinen ilta ennen nukkumaan menoa on sitten vuorossa Sleeptox orange iltatee, joka auttaa saaman unen päästä kiinni ja parantaa yöuniesi laatua.
Useat detox-teet voivat maistua aika ällöttäviltä, mutta tämä kyseinen tee on jopa hyvän makuista, hyvien ainesosiensa ansiosta.
Kuten tiedätte, treenaan itse paljon ja käyn salilla ja lenkillä 4-5 kertaa viikossa joten olin tosi innostunut ajatuksesta saada pienen energiapotkun päivääni! Itse huomaan, että olen detox-päivinäni ollut virkeämpi ja treenikin on tuntunut kivemmalta. Suosittelen kaikille jotka hakevat myös potkua treeniin tilaamaan Fruiteatoxilta detoxpakkauksen!

Tässä muutamia faktoja Fruiteatoxin tuotteista:
-Fruitoxia on saatavana 14 pvän kuurina (sisältää 14 päivä- ja 7 iltateepussia, sekä 28 pvän kuurina (sisältää 28 päivä- ja 14 iltateepussia)
-Tekee ihostasi terveemmän, poistaa toxinit kropastasi, sekä auttaa sinua ähestymään terveellisempää elämäntyyliä!
-Kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia!

Lauantaina olisikin sitten luvassa bloggaritapahtuma johon minut ja Julia kutsuttiin, joten sieltä tulee varmasti postausta ja plajon kuvia! 

Käykää katsomassa Fruiteaoxin nettivisua tästä


"Stop the diet, start a lifestyle" - Fruiteatox philosophy 

Pidätkö itse minkäänlaisesta teestä? Entä oletko itse kokeillut deatox teetä? 

-Aurora Binder 2 kommenttia

  1. voitko tehdä roaccutan postauksen missä kerrot mitä sivuvaikutuksia tuli ja auttoko jne ja ylipäätään kertoa sun ihosta ja sen hoitorutiinista olisi tosi kiva ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho mistä tiiät että käytän sitä?:o mutta nojaa en aatellut lääkkestä tehdä postausta, koska se ei varmaan kauheen montaa koskis tai kiinnostais... mut voin perus ihonhoito tuotteista kyllä joskus tehä!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.