MY NEW BLOGADDRESSAsia, johon rakastuin Lontoossa erityisesti, oli kaikki ne ihanat värikkäät ovet. Kontrastina viti valkoisiin taloihin, ihanin kombo! Niiden lisäksi löytyi Notting Hillista myös super kaunis aamiainen Beach blanket babylon nimisestä paikasta. Mesta oli tosi viihtyisä, mutta valitettavasti ruoka itsessään ei osottautunut hyväksi. Haluttiin syödä aamupala Portobello roadilla sijaitsevassa hehkutetussa Farm Girl nimisessä paikassa, mutta lauantaisin on Lontoossa ihan turha ilman varausta lähteä minnekkään tunnettuun paikkaan. Tämän takia ei sitten myöskään illalliselle päästy Chiltern Firehouseen, jonne välttämättä halusin. Notting Hill itsessään saa siis peukut ylös, ravintola ei haha.
Istun nyt kotona sunnuntain vietossa kirjottamassa tätä postausta ja kohta sen mukaan olis vuorossa pieni sunnuntain pamper routine. Toivottavasti enemmin voimin uuteen viikkoon, ihanaa maanantaita teille!

//Something that I really fell in love with in London where all the colourful doors. As a contrast to the perfectly white houses, the best combo! We also found a super beautiful brekkie place in notting Hill called Beach blanket babylon. The place itself was very cozy but unfortunately the food wasn´t great. We wanted to have breakfast at Farmgirl, a hyped restaurant on Portobello road but apparently you need to have a reservation on the weekends if you are not ready to wait in line for an hour anywhere. Due to this we were not able to have dinner at The Chiltern firehouse either, booh. Notting Hill itself gets two thumbs up, but the restaurant doesn´t.
Right now I´m writing this on a cozy Sunday and soon it´s time for a little pamper routine. Now it´s time for a new week, hopefully with some more energy. Have a great Monday everyone!


6 kommenttia

 1. Ihana Lontoo <3 Näissä siun kuvissa on tuttuja paikkoja! Farm Girl-kahvila on aivan ihana, kävin siellä Lontoossa ollessani ja silloin oli onneksi rauhallinen arki-ilta, niin sinne mahtui ja oli hyvä kokemus! Notting Hill on niin upea ja kaunis paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, tosi harmi etten sitä päässytkään kokeilemaan :( xx

   Poista
 2. oi ihana postaus ja ihania kuvia!:)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.