MY NEW BLOGADDRESSZara slipsuit / Mango jacket / Brandy choker 
Amazon glasses / Adidas shoes 

Tässä yks mun lempi asuista Sveitsin matkalta. Rkastuin tähän slip dressin näköseen shortsipukuun ja halusin tehdä siitä vähän edgymmän yhdistämällä sen nahkatakkiin, tennareihin ja peililaseihin. Niinkun voitte varmaan kuvitella, oli tohon aikaan Sveitsissä ihan liian kuuma nahtakin käyttöön, mutta oli se pakko kuitenkin kuvia varteen raahata mukaan keskustaan haha. Pitkään aikaan en oo ollut näin tyytyväinen tiettyyn kuvasarjaan kun tässä tilanteessa, ihanaa! Kolmas työpäivä nyt takana ja kohta alkaakin taas jo viikonloppu ja sen mukana toivottavasti paljon kivoja suunnitelmia. Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille !

//Here is one of my fave looks from my Zurich trip. I fell in love with this piece that looked like a slip dress but actually is a jumpsuit so I decided to make it a little more edgy by adding a leather jacket, some adidas sneakers and mirrored sunglasses. As u can imagine, it was actually way too hot in Zurich to wear a leather jacket, but I of had to drag it with me for the photos haha. I haven´t actually been this satisfied with a shoot in a long time as I am with this one, such a great feeling! No I´ve completed my third day at work and soon it´s the weekend again, looking forward to it and hopefully some great plans. Have a great Wednesday everyone ! 2 kommenttia

  1. Ihania ja kuvia ja miten kiva toi slipsuit! Ootko muuten miettinyt että leventäisit tätä blogipohjaa niin että kuvat mahtuisi lataamaan isompina? Silloin näkisi sun coolit asut&kuvat vieläkin paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Ja itseasiassa joo, se on työn alla :) oon ettimässä sitä täydellistä lay outtia joka ois just leveempi ja ettei tota sivupalkkia olis ollenkaan niin kuvat olis pääpointtina !

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.