MY NEW BLOGADDRESS
Brandy Melville dress // Zara denim shirt // Adidas shoes 
Junkyard glasses here -adlink


 Hello friday ! Käytiin nappaamassa nämä kuvat tiistaina kun oli ihana sää ja kun mulla vielä ei ollut keppejä kainalossa ja lastaa nilkassa... Keskiviikkona meillä oli urheiluturnaus ja tapaturma-alttiina sitten meni nilkka alta ja seuraavaksi olin sitten ambulanssissa matkalla sairaalaan. Murtumaa ei tullut mutta nivelsiteessä on jotain revennyt. Maanantain Pariisin matkaa miettien oli kyllä huonoin mahdollinen ajankohta, mutta minkäs sille enää voi.
Posiitivisia asioita unohtamatta suunnataan poikaystävän kanssa tänään illalla 5 Seconds of Summerin keikalle, minne mulle tarjottiin muutama päivä sitten ilmaset liput, ihanaa! Huomenna on myös mulla vihdoinkin viimenen koulupäivä ja vaikka päättärit nyt mun osalta kuluu kotoa käsin, yritetään mieli pitää positiivisena.


//Hello friday ! We shot these pics on tuesday when I still didn´t have crutches and a broken ankle... On wednesday we had a sports tournament and being the person I am I ofc didn´t get away without an injury. So during the basketball game my ankle just made a loud noise and the next moment I was in an ambulance on my way to hospital. Having in mind our trip to Paris on monday, there couldn´t have been a worse timing for something like this but oh well, stuff happens. 
Looking at some positive things, we are going to the 5 Seconds of Summer concert tonight with my boyfriend, since I was offered free tickets a few days ago, yay! Tomorrow is also finally the last day of school and although I won´t be able to party tomorrow I´m trying to stay positive.  


2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.