MY NEW BLOGADDRESSBeautiful Paris 

Tässä kaupungissa vaan on sitä jotain, joka tekee siitä niin taianomaisen. Saattaa olla simppelisti se tosiasia, että ihmiset Pariisissa oikeasti nauttii heidän elämästä ja se näkyy! Kahvittelevat, käyvät lounaalla tai lasillisella, yksin (Suomessa harva näin tekee) tai ystävien kanssa ja se kaikki ihanan rennolla tyylillä. Ihmisten vibat vaan jotenkin eroavat siitä mitä täällä näkee ja suurin osa ihmisistä vaan on niin positiivisia ja auttavaisia. Ihmisten tyylikkyys pistää mulla tietenkin ekana silmään ja erilaisten tyylejen katteleminen oli todella inspiroivaa. Vaikka vegaanina Pariisi ei ehkä ole helpoin kaupunki ruan suhteen, löydettiin mekin ihania ruokapaikkoja vegaanihampparin (Hanks, peukut ylös) , perinteisen ranskalaisen ruan ja international keittiön kera. Ihanaa oli tottakai myös päästä ekalle yhteiselle reissulle tuon paremman puoliskon kanssa. Paris, I´ll be back soon ! 

//This city just has something so magical in it. It might simply be the fact, that people there seem to really enjoy their life on a different level that here, at it shows! People have coffee, lunch or a glass of wine by themselves (never happen in Finland) or with friends in beautiful places so often and that with such casualty. The vibes there are just so different from here and the majority of people are so positive and helpful. The fashion sense there is just something that I really caught my eye on and adored and also got very inspired from. As a vegan France might not be the easiest place to eat but we managed to find some amazing places including the best vegan burger ever (Hanks, highly recommend), traditional french food and international bits. Ofc it was amazing also due to the fact that we got to go on our first trip with my man. Paris I´ll be back soon ! 

4 kommenttia

 1. Voi miten kiva postaus ja tosi hienoja kuvia ♥! ja nam nuo ruokakuvat 8) Tässähän tuli ihan itsellekkin nälkä kun noi näin! :D

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei tosiaan noin kauniissa kaupungissa oo vaikeeta räpsästä kuvia, ikävä jo! :)

   Poista
 2. Oii ihania kuvia!! Teillä oli varmasti älyttömän kiva reissu, ja oon ihan samaa mieltä siun kanssa tuosta Pariisin ilmapiiristä :-)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.