MY NEW BLOGADDRESS

Photos via lifeonsundays, pinterest & we heart it 

Tässä taas vähän mun ajatuksia ja inspiraatiota kuvina. Nahkahame, raikkaat smoothiet ja kaupunkimatkat pyörii mun mielessä samoin kuin tulevat kevät säät ja maailman uutiset. Haluisin ruveta lukemaan taas enemmän, niin kirjoja kuin myös "kunnon" lehtiä voguen ja muiden muotilehtien rinnalla. 
Istutaan atm Julian kanssa WhyJoinissa mehulla ja tekemessä blogihommi, ihana keskiviikon piristys! Loppuviikoksi kivoja suunnitelmia tulossa, joten haluan tän pienen kipeyden tunteen heti pois. Ei kai sitten muu auta kuin syödä ja juoda hyvin ja lisätä entistä enemmän hedelmiä ruokavalioon, jos se edes on mahollista heh. Nyt hommiin, palaillaan! 

//Here are some of my thoughts and recent inspo in pics again. Leather skirts, fresh smoothie and city vacays are constantly on my mind as well as the upcoming spring weather and the world news. I wanna get into reading and start reading books as well as "serious" papers in addition to vogue and other fashion magazines. 
Right now I´m sitting at WhyJoin with Julia drinking a juice and doing blog stuff. I have all kinds of nice plans for the week so I really hope to get rid of this sick feeling I have now. Well I guess I´ll just have to keep eating well and drinking a lot and get even more fruits in, if that´s even possible haha. Now work mode, until then! Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.