MY NEW BLOGADDRESSAnastasia Dipbrow here, Anastasia brow brush here, Lumene gel 

Multa usein kysytään mun kulmatuotteista, joten ajattelin nyt siitä teille väsätä postauksen. Punatukkaisena mulla on todella vaaleat kulmat ja sen takia kulmien laittaminen on mulle tullut tosi tärkeäksi. Oikeiden tuotteiden löytäminen on kuitenkin aika vaikeata, sillä moni tuote saa kulmat näyttämään piirretyiltä. Nyt koen kuitenkin, että luottotuotteet on löydetty!
Aluksi harjaan kulmat toivottuun muotoon ja alan sitten täyttämään Anastasia Beverlyhilsin dipbrowlla (väri harmaanbeige) ja Anastasia angled cut brushilla kulmat ja luon toivotun mallin. Sen jälkeen korjaan mahdolliset virheet vanupouikolla ja lisään päälle vielä Lumenen kulmageeliä (väri light).
Anastasian dipbrow on jo pitkään ollut lemppari, sillä se saa aikaan tosi tarkasti muotoillut kulmat, joka on tietenkin toivottua. Lisäksi opin, että kulmia ei kannata millä tahansa halvalla kulmapensselillä tehdä, sillä kaikki eivät ole tarpeeksi tarkkoja. Aiemmin käytin mitä tahansa pensseliä, mutta nyt vaihdoin Anastasian pensseliin jonka harja on pieni ja kova, sillä se tuo parhaat tulokset. Suurena plussana on mulle myös se, että sekä Anastasia että Lumene ei käytä eläinkokeita!//I get asked about my brow routine and the products I use very often, so I thought I might as well just do a post about this topic. As a redhead my brows are very light and so filling them in has gotten very important to me. Finding the right products for them is very hard, since many products make the brows looked drawn on. But now I feel like I´ve found the right ones!
First I just simply brush out my brows into the shape I want and then start filling in the brows by using the Anastasia Beverlyhils dipbrow (shade taupe) and my Anastasia angled cut brush to create the brows I want. After that I just clean off any mistakes with a q-tip and then apply the Lumene brow gel (in light).
The dip brow has been my fave for a long time, cause it makes my brows look defined. On top of that I learned that you always wanna go for a angled, small and dense brush. I used to use whatever brush I had on hand, but now I only use the Anastasia one.
A big plus for me is also, thats both Anastasia and Lumene are cruelty free companies!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.