MY NEW BLOGADDRESS

shein
Grey knit sweater: here, nude faux leather top: here, crisscross shirt: here, faux leater pants: here, faux fur vest: here, floppy hat: here, army green knit top: here, chelsea boots: here 

Moikka!

Nyt kun ilma alkaa kylmetä, niin tekee myös mieli päivittää vaatekaappia. Mustaa, nudea, army vihreätä, faux furria ja tekonahkaa on ostoslistallani. Kun tekee mieli ostaa kaikkea, voi joskus kuitenkin hinnat kirpaista. Olen itse tilannut viime talvena muutaman takin SheIn nimiseltä sivulta ja ajattelin nyt tilata sieltä muutaman kappaleen. SheIn nimittäin on todella lompakko ystävällinen ja sieltä löytyy ihania vaatteita. Go check it out! 

Istutaan atm Julian kanssa ihanassa kahvilassa/smoothie baarissa tekemässä blogihommia ja juttelemassa kaikesta, ihanaa! 


Mitä tykkäsit vaatteista?

-Aurora Binder 


3 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Moi Aurora! Sulla on tosi kiva blogi ja varsinkin kuvat on upeita! Toivoisin sellaista postausta, missä jakaisit muutaman ruokareseptin. Esimerkiksi sellaiset reseptit, joista itse tykkäät ja joita on helppo tehdä arkena olisivat hyviä reseptejä jakaa näin blogin puolella. Muistan kun kerran söit jonkinlaista kanaa ja sen kanssa jotain paistettuja kasviksia ja avocadoa tms, erityisesti sen tyyppistä ruokaohjetta haluaisin. :) Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo, aattelin tehä jotain reseptejä tässä pian :) samoin sulle!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.