MY NEW BLOGADDRESS


Jacket: Zara   Bag: Mango   Scarf: Cubus   Boots: Aigle 


Heippa taas pitkästä aikaa!

Olen tosi pahoillani, etten ole nyt muutamaan viikkoon postaillut yhtään mitään.. Syinä siihen ovat olleet kamala flunssa ja kauhea koulustressi, kun kolmas jakso on juuri loppumaisillaan. Viimeisiin viikkoihin ei ole myöskään paljoa tapahtunut, sillä olen peräti ollut vain kotona ja koulussa, kun en ole flunssan takia voinut edes salilla käydä.

Viime viikonloppuna olimme ykkösristeilyllä Ruotsissa, oli muuten tosi kivaa! Muuten koko viikko on kulunut esseiden ja muiden koulu projektien parissa. 
Juuri nyt kun tätä postausta kirjoitan makaan itse asiassa sairaala sängyssä, jossa tulen vielä makaamaan huomiseen tai ehkä maanantaihinkin. Ei syytä huoleen, olo siirtyy pienin askelin parempaan päin! Saas nyt nähdä, miten ensi viikon koe viikko sujuu ja mitkä kokeet voin mennä tekemään.

Ei mulla oikeastaan muuta asiaa ollutkaan, halusin vain tehdä lyhyen postauksen selitykseksi, miksi en ole postannut vähään aikaan.

En ole vähään aikaan päässyt kuvailemaan, joten ohessa vielä muutama vähän vanhempi kuva, toivottavasti tykkäätte! 

    Mitä postauksia haluaisitte lukea? Laittakaa ehdotuksia kommentteihin! 
-Aurora Binder 2 kommenttia

 1. Upeita kuvia ja paranemisia sinne! :)
  Haluisin lukea ehdottamasti treenipostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä tää tästä! :) laitan muistiin ja yritän treenipostauksen heti väsätä, kun voin taas urheilla, koska siitä saan sitten motia. Kestää tässä hetki, että ihan treenaamaan pääsen mutta heti kun pystyn, teen semmosen!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.