MY NEW BLOGADDRESS

Tiznit Beach / Tämän kauniimpaa kuvauspaikkaa saa kyllä etsiä pitkään. 


Shirt: Esprit   Sandals: Asos   Sunglasses: Rayban    
Bonjour !

Olen nyt täällä Marokossa kolmatta päivää ja uusia kokemuksia on taas tullut kerättyä. Minä itse ja varmasti aika moni muukaan ei tiennyt että täällä Marokossa puhutaan pääosin ranskaa, mutta näin tosiaan on! Hieman harmittaa tässä kohti, että jätin ranskan opiskelut lukiossa jo sivuun, jotta voisin keskittyä Espanjaan. Mutta tosin täällä nyt sitten on tultu vietettyä jo useampi päivä ja tapahtunut jonkin verran. Eilisen päivän vietimme aamiaisen jälkeen 20 km päässä olevalla rannalla kävelemässä, kuvaamassa ja syömässä. Ranta oli todella upea ja hienoja kuviakin tuli otettua. Illalla juuri kun olimme matkalla syömään, iski koko kylään sähkäkatkos. Heti koko henkilökunta toimi ja asetti takan palamaan ja ravintolan täyteen kynttilöitä. 
Täällä Marokossa ei oikeastaan paljoa muuta syödä kun kalaa, joka alkaa kyllä pian käydä jo hermoille, mutta luulen että päästyämme Marrakeshiin olisi myös muuta tarjottavana. 
Valitettavasti olen jouluaamusta saakka ollut todella kipeä, ja se on täällä vain pahentunut. Nyt olen jo siinä pisteessä, että ääni on melkein kokonaan lähtenyt ja on kokoajan paha olla. Yritän silti nauttia nyt vain lomasta ja tervehtyä asap. 
Loma on taas hurahtanut ihan älyttömän nopeasti ja huomenna onkin sitten jo uudenvuoden aatto! En edes muistanut koko asiaa haha. Itse vietän aaton valitettavasti hotellissa matkan varrella Mirleftistä Marrakeshiin, joten juhlimiset tältä vuodelta jää varmaan juhlimatta, mutta eipä se haittaa olenhan kuitenkin lämmössä! 

Mitä suunnitelmia teillä on vuoden viimeiselle päivälle ? Kirjoittakaa suunnitelmanne kommentteihin. 

-Aurora Binder
               

                       3 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihanasti kirjoitettu. Ootan jo ihan innoissani seuraavaa tarinaa. Mä tunnen muuten yhän tosi kivan tyypin 180cm/85kg suomen-ruotsalaisen, joka käy salilla tosi ahkerasti ja se sano että vaikutat tosi kivalta XD :). XOXO HYVÄÄ uuttavuotta 2k15!

  PS: Se katto mua äsken vähän hassusti kun kirjotin tän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja haha kukakohan on kyseessä??

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.